Nem vagy százas, ha megy a százszor százas!
Indul a III. KisTri 100×100 Challenge.

Kedves sportbarátok és úszásrajongók! Ezúton szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy elindult a nevezés a III. KisTri 100×100 Challenge-re! Ez a rendkívüli úszó kihívás lehetőséget nyújt mind egyéni versenyzőknek, mind csapatoknak, hogy feszegesség határaikat és egyben egy fantasztikus közösség részévé váljanak. Tartsatok velünk ezen az úszó kihíváson, amelyre minden korosztály és szintű úszószámára kiváló lehetőség!

KisTri 100×100 Challenge – Mi is Ez?

A III. KisTri 100×100 Challenge új szintre emeli az úszó teljesítményt és a közösség erejét. A kihívás lényege, hogy 100-szor ússzuk le a 100 métert! Igen, jól olvastátok, 100-szor! A verseny a csapatban való részvétel is lehetővé teszi, tehát mindenki megtalálhatja a saját komfortzónájának megfelelő opciót.

Az egyéniben való részvétel a haladó úszók számára remek lehetőség arra, hogy kitartásukat és kitartó képességüket teszteljék. A csapatoknak pedig egyedülálló esély nyílik arra, hogy együttműködjenek, ösztönözzék egymást, és tapasztalatokat cseréljenek, miközben együtt harcolnak a 100×100 méteres célért.

Találkozunk december 30-án a BVSC uszodájában, ahol egy fantasztikus úszóeseménynek lehetünk részesei. Az uszoda kiváló helyszín arra, hogy közösen megünnepeljük az év végi kihívást és az úszás szeretetét.

Kihívásra Fel!

Csatlakozz hozzánk ezen az izgalmas úszókalandon. Ne féljetek attól, hogy 100×100 métert kell végig úsznotok, mert együtt sokkal erősebbek vagyunk. Az úszás öröme és az úszóközösség támogatása mindent megért.

Kövesd figyelemmel a nevezési információkat, és ne habozz csatlakozni a III. KisTri 100×100 Challenge-hoz. Várunk titeket szeretettel

Legyen ez az esemény egy olyan emlékezetes pillanat, amelyet soha nem felejtesz el az úszópályafutásod során.