Kedves III. KisTri 100×100 Challenge Résztvevőnk!

Szeretnénk tájékoztatni pár fontos részletről és szabályról, hogy az eseményen mindenki felhőtlenül jól érezze magát és csak az úszásra kelljen koncentrálnia!

Kérlek olvassátok végig a levelet!

  1. Indulási csoportok: Minden sáv egy külön indulási csoport lesz, úgy mint: 1:45, 2:00, 2:15, és 2darab 2:30 sáv. Ezek az idők nem azt jelölik, hogy milyen 100 métereket terveztek, hanem hogy ennyire indul majd mindig a következő 100m. Javaslom, hogy 20-25másodperc ráhagyást tervezzen mindenki magának úgy, hogy könnyű-közepes intenzitással úszik! Tehát például egy 2:00 csoportban induló 1:35-1:40 100-akat tudjon kényelmesen…
  2. Váltási etikett: Aki váltóban teljesíti a Challenge-t legyen az 2-3-4 fős, bármikor válthat, akár minden 100 után is. A váltás a pihenőidőben történik a többiek zavarása nélkül. A váltótárs lehetőleg ugyanarra a helyre álljon vissza, ahol leváltott. Tehát például ha a csapatod a pályán az 5. helyen indul, akkor maradjon is ez a pozíció a végéig. Ez azért fontos, mert így változhatnak a pihenésre szánt idők és némelyeket kizökkenthet ha közben változik a helyzete.
  3. Eszközök: Tenyérlap, békatalp használata tilos! Ellenben bóját és neoprén-nadrágot lehet használni, aki szeretne.
  4. Számolók: Minden pályának (indulási csoportnak) lesz külön számolója, aki rögzíti a megtett távot. Ő fogja indítani is a csoportot, nem saját órára indulunk, hanem az általunk biztosított segítő fog koordinálni mindent!
  5. Pihenőidő, frissítés: Féltávnál (azaz az 50. 100m után) minden csoport kap 5 perc pihenőt, amikor elmehet WC-re, ehet egyet…stb. Ezt az időt próbáljátok meg tartani! Közben nem lesz lehetőség kimenni, megállni…stb! Frissítéshez minden résztvevő kap egy névre szóló Isostar kulacsot benne Isostar Hydrate italporral bekeverve támogatónk az Isotonic Sport Kft. jóvoltából, illetve lesz még tartalék iso-italpor is, amit a saját kulacsotokba tudtok bekeverni. Erre az esemény előtt, illetve az 50. 100m után tudtok sort keríteni.