A Mentális Jólét Forrása

Az úszás nem csupán a testet erősíti, hanem az elmét is frissíti és megnyugtatja. Az egyedül úszás kiváló lehetőséget nyújt a gondolatok rendezésére és a stressz levezetésére. Az úszás folyamata kikapcsol, segít elengedni a mindennapi aggodalmakat és új energiát ad a mindennapokhoz.

Sportórák a vízben

A sportórák legnagyobb részében megtalálható az úszás funkció. Ez alapvetően medencés úszást jelent, néhány típusnál pedig – jellemzően a multisport óráknál – a nyílt vízi úszás is elérhető.
Medencénél meg kell adnunk a medence hosszát, az óra pedig a benne lévő mozgásszenzor segítségével igyekszik követni a leúszott hosszak számát.

Mi a közös a III. KisTri 100×100 Challenge és a sportórákban? ZergeSport Kft.

Legyél akár olimpiaiérem-esélyes, akinek merész céljai vannak a teljesítménynövelésben, vagy épp első órádat szeretnéd kiválasztani, mindenben segíteni fognak, hogy objektíven hozd meg a döntésedet.

100*100 métert leúszni egy igazi kihívás, de a ZergeSport Kft. felajánlása motivációt nyújthat ezen az úton. Minden nevező a Zerge kuponjával 15% kedvezményt kap a további céljai eléréséhez.

Köszönjük a támogatást Zerge.